top of page

Hallo december...

Met de feestdagen voor de deur is het een goed moment om nieuwe meubelen aan te kopen.

Hier volgen enkele ideeën voor meubelen die perfect zijn voor de feestdagen.


Eettafel : Tijdens de feestdagen komen familie en vrienden samen om te genieten.

Een grote eettafel is essentieel om iedereen comfortabel te laten zitten.

Kies er één die groot genoeg is of verlengbaar om plaats te kunnen bieden aan alle gezinsleden of gasten.


Een comfortabele fauteuil of relaxzetel : Geweldig om in te ontspannen en tot rust te komen na een heerlijke feestmaaltijd.

Kies voor leder of een stof die gemakkelijk schoon te maken is, voor het geval er gemorst wordt.


Een dressoir of buffetkast : Tijdens de feestdagen heb je mogelijk extra opbergruimte nodig voor servies, bestek en andere tafel accessoires. Overweeg een dressoir of buffetkast waarin je dit netjes kunt opbergen. kies er één met voldoende lades en kasten zodat je alles georganiseerd kunt houden.


Een salontafel of bijzettafel :Voeg wat extra glamour toe aan je interieur met een feestelijke bijzettafel of salontafel. Plaats er kerstdecoraties, kaarsen of lekkernijen op om de feeststemming compleet te maken. Kies er één met een uniek design in hout, marmer, keramiek of metaal.


Slaapbank : Een slaapbank is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor gasten of familie die blijven overnachten tijdens de feestdagen.


Bureaustoel : Voor degenen die veel tijd doorbrengen achter een bureau, is een comfortabele bureaustoel een geweldig cadeau. Het helpt bij het bevorderen van een goede houding en vermindert rugklachten.


Wij zijn er van overtuigd dat u iets zal vinden dat bij uw behoeften en smaak past en kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze winkel.

Comments


bottom of page